Telefoon: 0418 - 579 442 | E-mail: info@goestenopdam.nl

Advies

Integrale aanpak
Door de goede samenwerking tussen onze fiscalisten, juristen en bedrijfsadviseurs zijn wij in staat de multidisciplinaire context van uw vraagstukken op te lossen.

De adviseurs van Goesten & Opdam werken niet alleen onderling nauw samen, maar ook  met de administratieve medewerkers van Goesten & Opdam. Voor een goede advisering is immers een gedegen inzicht in de actuele financiële cijfers van het bedrijf noodzakelijk.  Andersom dienen de uitgebrachte adviezen op een juiste wijze in de boeken terecht komen.

Aan de bel trekken
Wij stellen ons graag actief op. Indien er wijzigingen in het belastingstelsel of de wetgeving op komst zijn, stellen wij u daarvan op de hoogte zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.

Netwerk
Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van vakspecialisten, die door ons worden ingeschakeld indien het een specifiek vraagstuk betreft.  U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan emigratie naar het buitenland.

Beroepsorganisaties
De adviseurs van Goesten & Opdam zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals het Register van Belastingadviseurs.  Op deze wijze blijven de adviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.