Telefoon: 0418 - 579 442 | E-mail: info@goestenopdam.nl
Over ons - Erik Goesten - Matthieu Opdam - Goesten en Opdam

Over ons

Allround kantoor

Goesten & Opdam, opgericht in 2006, is een all-round advieskantoor voor tuinbouwbedrijven in Midden en Zuid Nederland.
Goesten & Opdam onderscheidt zich door kwaliteit te bieden. Door creatief en vasthoudend te zijn. Daarnaast hebben wij het vermogen om complexe zaken op te kunnen lossen.

Specialisatie tuinbouw

Inmiddels heeft Goesten & Opdam een klantenportefeuille van enkele honderden tuinbouwbedrijven. Dit varieert van eenmansbedrijven tot toonaangevende marktpartijen. Daarnaast zijn er tientallen bedrijven klant die aan de tuinbouw zijn gerelateerd, zoals tuincentra, hoveniers, handelsbedrijven, teeltadviseurs, verpakkingsbedrijven.

Cijfers en advies

De dienstverlening van Goesten & Opdam is all-round. De administratieve werkzaamheden vormen het vertrekpunt van de dienstverlening. Hiermee wordt immers een gedegen en actueel inzicht gekregen van de financiële situatie van een bedrijf. Dit is niet alleen nodig voor het opstellen voor de jaarrekeningen de fiscale aangiften, maar biedt onze adviseurs ook de mogelijkheid om efficiënt en slagvaardig te adviseren.

Persoonlijk contact

Goesten & Opdam is geen klein kantoor, maar ook niet groot. Wel persoonlijk, direct en slagvaardig. Door de zeer efficiënte manier van werken is sprake is van een zeer goede prijs – kwaliteitverhouding.